Lördagsmys

Hanna är ensam hemma i en vecka, det kommer bli massa mys. Ikväll kör vi på grillkväll och mys med grabbarna. De andra dagarna kommer bjuda på annat kul. Lev livet, Emma


Vår

En riktigt fin vecka hittills. Men den kommer bli ännu bättre. Klara gör min dag idag. Puss


rubrik

Sitter i skolans studiehall och skriver på ett naturkunskapsarbete om Alzheimner sjukdom. Fick nämligen inställt samhällskunskap ändra fram till halv ett. Underbart att få reda på det när man kommer till skolan, jaja, nu fick jag ju extra tid till detta arbete så det var perfekt. Har spanskaförhör sen efter matrasten så måste plugga inför det också. 
Idag efter skolan blir det kanske cafet en stund och sen ska jag träna. Imorgon blir det förhoppningsvis sporte med Emma b ;) grymt!
Ska bli skönt med helg om tre dagar haha och snart är det lov också, skönt!
Ha en fortsatt bra tisdag så hörs vi, pusss!
Lev livet, Emelia

mums på sommar

Åh så roligt att man kan se alla bilder som jag lagt upp från skidresan, kanoners!
Blir bara mer och mer irriterad på detta haha. Snart är det lunch, pytt i panna tror jag... det duger.
Sista lektionen blir handboll och sen i eftermiddag är det dags för kör, great time.
Ha en underbar måndag så ses vi, pussss!
Lev livet, Emelia
Här bjuder jag på lite sommarbilder, så härligt!
.

SOMMARTID

Hej kompisar! Befinner mig snart i Åmål på väg hem efter att ha varit uppe i fjällen en långhelg, blivit massa med skidåkning, great!
Bodde i en rätt så stor stuga med en smal trappa upp till ett mysigt loft där jag sov, bilder kommer förhoppningsvis. En dag kunde jag till och med sitta på balkongen i bara linne för solen gassade så ;) det kändes ju lite knepigt, men det har hänt förr!
Emelia uppe på loftet!:D
.
Lev livet, Emelia

lördag den 24

Ännu en solig dag! Underbara lördag.

Lev livet, Emelia

Oh lalala, I love you babe

Hej vänner!
Jag har det bra jag, här har ni en myyycket trött och solbränd Emelia (& sur kanske...neejdå)
.
Lev livet, Emelia

Godkväll vänner

Hej! Det var ett bra tag sedan jag skrev här nu. Men jag är riktigt trött på blogg.se appen som aldrig funkar och har inte haft tid att gå in på datorn. Men jag har haft det så fruktansvärt kul det senaste. Allt flyter på så bra. Livet leker verkligen :) 
Nu i helgen var jag med om ett av de bästa forwarden någonsin. Jag och mina fina tjejer sjöng tillsammans med Alfred Nygren, en sjukt stor grej för mig då han är en väldigt bra sångare. Det var en fantastisk kväll och jag skulle göra nästan vad som helst för att uppleva den igen. På lördagen var det en heldag med folk från New Wine här i stan, träffade riktigt fina människor och njöt av dagen till fullo. Senare åkte vi ett härligt gäng ut till Klara i skogen. Vi sjöng, pratade, läste, åt gott, skrattade, vi hade verkligen en perfekt kväll ännu en gång. Somnade 06.00 och vaknade 10.00. Bakade scones och åt en riktigt god frukost, njöt av att vi var ute på landet och åkte senare på dagen in till stan och träffade Johan & Peter. Riktigt goa killar. Hade världens bästa helg. TACK! 

Sommaren är saknad. 


Lev livet, Emma

.

.
Lev livet, Emelia

Ägg

Ojojoj, här är man på hugget!
Vill äta frukost nu, är redigt hungrig. Tiden går så fort när man bara tittar runt på en massa bloggar och hemsidor och sådär.
Kanske att man ska ta två grytlock och väsnas lite här hemma, vet aldrig med mig?!;)
Nä nu får jag resa mig och gå ut och koka lite ägg så jag får min frukostgrund!!
Ha en fin söndag, lev livet, Emelia



2012-03-18

Godmorgon tjejer och killar!
Vaknade för lite mer än en timma sedan, vet inte varför jag bara la mig igen men...
Söndag idag, vilket innebär match i hallen (som jag bara ska titta på eftersom jag typ inte är med längre) som jag tror att jag ska upp och titta på. Det är en rätt så viktig match vad jag har förstått!
Skola imorgon vilket också innebär kör, får se vad som händer där. Har inga bestämda roller, bara preliminära (haha vackra ordval), men säger inte vad eller vem förrän det är dags ;)
Sitter nu och känner att jag är ovanligt pigg, inte alls likt mig att inte vilja somna om när klockan står 9-9.30, haha.
Hoppas ni har det bra så hörs vi, PUSS!
Lev livet, Emelia


2012-03-17

Goddag! Längesedan nu men får skylla på att jag ej har haft något roligt att skriva om helt enkelt!
Idag har jag fått gjort en del... Vaknade - åt frukost - åkte ner på Team Sportia för lite pjäxprovning. Därefter mötte jag upp Ludvig och vi stack till Sportlife där vi mötte upp Emma B och även Ana, där vi körde ett pass bodycombat.
Jobbigt men skönt!
Väl hemma var jag pigg så tog fram min gamla hemkunskapsbok och letade reda på något gott recept som familjen skulle få smaka på. Sedan har jag stått framför spisen och stekt och hackat sallad så det stått härliga till.
Resultatet blev som på bilderna (dock väldigt suddiga pga att jag tog kort på mobilen).
Ugnsbakade potatishalvor, stekt filé, sallad och en kall sås. Det var jättegott och roligt att göra vilket gör det hela lite roligare att sedan smaka på resultatet.
Så idag har jag fått gjort mycket, känns det som i alla fall!
& så underbart med lördag, jag får se vad som händer mer idag!


.
.
Lev livet, Emelia

skratt

Heeeeej gullungar!
Sitter nu på svenskan och vi sitter och tittar på gamla videos från i somras. Inte konsigt att alla vänder sig om så som vi skrattar, hahahah
Efter svenskan är det handboll och sen slutar vi. Senare idag är det kör då förhoppningsvis ska bestämma roller för kommande musikal :D GREAT!
gammal bild men så känner vi oss!
.
Lev livet, Emma & Emelia

Mums!

Här kommer ett par collage jag gjorde för ett tag sedan!
.
Ni reagerar säkert på den där kepsen, haha. Att den kanske inte alls passar så bra...
Men det är exakt det som jag tycker är såå coolt. Bara slänga på sig en grej som absolut ingen förväntar sig. Tänk er den kepsen med spikrakt hår. Maffigt!
.
Klänningen till höger och den i mitten är snyggare än allt typ. Så coolt och bara ha två färger på hela klädseln.
Fler collage kommer så småningom!
.
Lev livet, Emelia

Design Sofia Björk | fotografy.blogg.se