If everything was easy, nothing would be worth it.

Hej! Har haft en riktigt bra dag idag. Träffade många av mina vänner och snackade lite tjejsnack med en av dom och bara pratade av mig. Det är riktigt skönt och det behövs tror jag, för det känns så mycket skönare efteråt. Och man borde vara gladare för de vännerna man har. Ta vara på dem! Vi lever bara en gång så glöm bråk, tjafs och skitsnack. Och förlåt människorna som gjort er illa, om ni egentligen vill ha dem som vänner. Det är ingen idé att gå runt och sura och vara ovänner om man innerst inne tycker om varandra. Som vi säger här, Lev Livet! Och till alla mina vänner - ni är bäst
Emma









"Försök inte vara perfekt för någon               
vänta på den som älskar dina fel"

stuff

.
Lev livet, Emelia

give me everything

Hej mina vänner!
Blir verkligen långa pauser här på bloggen för min del. Anledningen är att det fungerar typ aaaaldrig att blogga från mobilen och man orkar typ inte att starta datorn bara för några få inlägg haha.
Så är det, tyvärr!
Men nu idag startade jag den i alla fall för att jag skulle kika in några grejer så då kan jag ju passa på, inte för att jag tror att det är några som läser mer än Emma men, hahah. Vi kör ändå tycker jag.
Nää annars då? Jo tack, det är bra. Sitter och lyssnar på lite go musik och tuggar tuggummi där smaken har försvunnit för längsen. I så fall måste jag resa mig och gå och slänga det och det är ju...jobbigt.
I alla fall, i lördags var jag (som Emma också skrev) hos två söta tjejer som fyllt 18 och det var allt annat än dåligt (menar alltså att det var bra, om man nu kan skriva så hehe) :D
.
Avslutar detta inlägg med den allra första bilden som jag tog med skoldatorn. 
Det var efter en morgonträning, annars duschar jag inte morgonen :P Man hade heller inte lärt sig att ta bort den där ursnygga manycam-texten ;)
.
Slänger upp något litet sen förmodligen.
Lev livet, Emelia

perfekt helg

Hej! Ligger i soffan och kollar på wallander. Skönt att bara ta det lugnt nu efter en riktigt fartfylld helg. Den har varit toppen verkligen :) I fredag slutade jag halv 12, så jag och Emelia gick och lunchade på stan, supergott! Sedan skulle jag vidare och fixa inför forward i folkets hus. Höll på och riggade scenen och lokalen i flera timmar. Sedan käkade vi allihop tillsammans och sedan var det dags. Det var nog den bästa forward kvällen hittillls. Helt underbar! 

På lördagen skulle ett stort gäng fira 2 underbara tjejer som fyllt 18. Det var en riktigt härlig kväll. Vänskaper från förr växte fram igen och relationer förbättrades. Vi åt, dansade, lekte, pratade, kramades, åt och sjöng. Natten blev sen och jag kom hem vid 3. Somnade nog med ett leende på läpparna efter en sådan bra kväll.

Och idag spelade vi match och vann! borgen är alltså fortfarande borgen, haha. Så jag måste säga att detta var den bästa helgen på länge. Har varit med så många av mina favoriter och bara haft det bra. Det tackar jag för. 
Ha det bra och Lev Livet, Emma

Hittade gamla, fula, roliga bilder förut, här är några av dom: 




näst sista lektionen

Sitter och har svenska C lektion för första gången. Nu håller vi på med att intervjua varandra som vi senare ska presentera för klassen! 
Efter detta har vi handbollsträning som är sista lektionen, sköönt! Vill bara hem. Sen kl fem är det kör, PUSS!
.
Lev livet, Emelia

shoes

Jag är med och tävlar om ett par Jeffrey Campbell skor i Camilla Arnesens blogg! Klicka dig in!:)

.
Lev livet, Emelia

i stan

HEJ!
Vi sitter på Café Kungsgatan och pluggar med Ludvig och Lovisa. MYS.
Snön har kommit till stan, på tiden nu tycker vi.
.
Lev livet, Emma & Emelia

En riktig vän ser dina tårar innan dom faller

Hej! Ännu en härlig, kall, blåsig, regnig men fin dag håller på att passera. Men än finns mycket kvar att göra. Direkt efter skolan ska Emelia, Ludvig, Lovisa & Jag gå hem till Emelia och jobba på ett arbete som vi gör tillsammans. Vi ska laga mat och skriva om matspjälkning osv. Vi var och handlade tidigare idag och jag tror det här kommer bli grymt. Gott, trevligt, mysigt och roligt. 
Efter middagen ska jag försöka hinna till min träning, vilket ser rätt svårt ut. Annars fortsätter jag kvällen med mina underbara vänner. 

Jullovet var det bästa på länge förresten. Det var perfekt. Mycket tid med släkten, familjen och framförallt vännerna. Jag och Hanna har nog varit med varandra varje dag. Hon är grym! Känns som vi har kommit varandra så mycket närmare och jag är så sjukt glad för det. Vi är så lika och vill exakt samma saker. Älskar dig. Och jag har fått många nya vänner under lovet, det är något av det bästa jag vet. Och vi har haft så kul. Och det hänger kvar ännu, det är så mycket roligare att gå upp ur sängen på morgonen när man känner sig lycklig. 
Hoppas ni också känner så! Och glöm inte att leva livet, Emma. 

"Always together, never apart, only in distance, but never in heart"


fina Hanna <3 


KBK!


All kärlek till dig Hannie Mc Fluff ♥

english

Hej, sitter och läser på engelskan. Tråkigt :(
Sedan ska Emma, Ludvig, Lovisa och jag hem till mig och laga middag och dessert i och med naturkunskapsarbetet vi håller på med. Pusshej!
Förresten, seeeer ni hur brun Ludvig är eller (och vad viiiit jag äär hahaha), nyss hemkommen från la Egypta.
.
Lev livet, Emelia

hjälp!

Hallå det är fredag den 13:e idag, hur rädd bör man vara? Vi alla är lite extra försiktiga idag tycker jag!! Lycka till!
Lev livet, Emelia


ÅH!

http://mobil.aftonbladet.se/webbtv/noje/klick/article14189392.ab;jsessionid=99E796B00E6B03EE2C3C9042099ED7E5.mobilb

Kopiera länken och njut! Hur vackert???

Lev livet, Emelia


puss

Gårdagen bestod av en långpromenad och god middag efter det. Sedan på kvällen blev jag sugen på räkor så vi köpte det trots att det kanske inte är den bästa tiden att köpa räkor haha. Men det var jättegott i alla fall, med vitlöksaioli och allt ;)
Tänkte först ha majonäs men sen när vi hade aioli tvekade jag ju inte ;)
Idag vet jag inte vad som händer, ställer alltid klockan så att jag och min bror kan gå ut och gå innan frukosten men jag oooorkar verkligen inte gå upp så han säger alltid: aha det blev inte idag heller!
För jag frågar alltid kvällen innan om han är på och det är han alltid haha, vi har bara varit ute och gått en gång, aja bättre än inget!!
Ha en fortsatt trevlig dag så ses vi mina fina, lev livet, Emelia


hej & hå

Hej. Idag steg jag upp kl halv tre-tre, haha. Inte konstigt med tanke på att jag la mig runt halv fyra igår efter att jag och bror min började se på High School Musical 3 runt två tiden. Okej jag ska erkänna, jag ÄLSKAR de filmerna, man blir ju bara så glad :D
Igår runt 18 tiden kom Lovisa och vi såg på "En kärlekshistoria" och "The notebook". Så bra filmer! Till det åt vi fruktsallad som jag gjort tidigare på dagen tillsammans med päronsplitt-glass, mums!
Ha en bra dag, lev livet, Emelia


tillbaka

Jag är tillbaka..ser att ni fortfarande är inne och tittar, inte dåligt mina vänner!
Ska inte skriva så mycket mer än att min jul och nyår har varit underbar så TACK!
Här är lite bilder som tagits under tiden ni inte har sett mig här.
.
PUSS mina vänner & lev livet, Emelia

Design Sofia Björk | fotografy.blogg.se