skit

Sitter i bussen påväg hem från Lidköping där vi precis har förlorat matchen. Shit vad jag sög r*v. Allt var pga mig, bara så ni vet. Asså jag har försämrats så enormt (eller har väl aldrig varit bra) så det är pinsamt. Är lika bra som en person som är dåligare än en nybörjare, tänk er det. Så släkt och vänner, jag varnar er. Kom fan aldrig till en match för att se på mig, så jävla hemskt dålig är jag. Ni kommer skämmas bara så det är väl ingen ide, ellerhur? Svar: NEJ
Så nu vet ni (fast det har ni alltid vetat).
Åh shit vad jag vill skriva om allt detta igen, så fruktansvärt dålig är jag, KATASTROF. Tänk och ha en sport där man verkligen känner sig hemma i, skulle varit grymt. Men men, får leta vidare, trots att jag vet att jag inte kommer hitta någon sport som verkligen är MIN sport.
När jag blir sur på planen blir det bara att jag får utvisningar hela tiden, därför sätter jag mig alltid på bänken. Där har ni anledningen. Jag vill alltså INTE förstöra för laget.
Såhär ser en vanlig träning ut för Emelia, haha visst låter det peppande?

Ha en bra kväll och träna de ni tycker är roligt så blir det allt bra (visst jag älskar handboll men på något konstigt vänster så lyckas jag aldrig bli bättre, konstigt s
det där). PUSS.
Lev livet, Emelia


bra dag imorgon

Hej! Sitter äntligen hemma i soffan efter en lång men bra dag. Efter skolan gick jag till xp, hängde med goa vänner och sedan gick vi till kyrkan. Kändes underbart att vara där igen eftersom jag aldrig kan vara där längre typ.Sedan gick jag med Rickard och handlade och så tog vi det lite lugnt innan han körde mig hem :)
Jag vet inte varför men jag längtar så sjukt mycket till frizon, det var så galet bra och jag vill bara att det ska vara dags igen! Imorgon släpper de biljetterna för nästa år och festivalens tema. Spännande! Och imorgon börjar julkalendern, man får öppna första luckan och jag fyller år! Så galet bra :)
Hoppas ni har det bra och att ni lever livet, Emma

ååh


påväg

festivalglassen!!

myys


Kristen cup!!


underbar vecka!

Español

Hej, sitter på spanskan just nu med Nathalie och översätter en spanskalåt. Så nu ska vi läsa upp för klassen vad vi har kommit fram till!
Sen, sista timmen ska vi ha matte, då får vi förhoppningvis reda på tentan ;)
Idag ska jag inte göra nååågonting (tror jag inte iaf), så sköönt! Match imorgon i Lidköping, åker direkt efter skolan.
Ha en fortsatt gullig tisdag så ses vi inom kort! PUSS
Vi två just nu
.
Lev livet, Emelia

jusdet!

Glömde skriva en grej! 
I lördags var jag på Emmas och Klaras födelsedagskalaaaas på XP. Jätteroligt med massa trevliga folk. För min del blev det inga bilder eftersom jag alltid glömmer och tar vettiga bilder, så jaja.
Blir istället ett par bilder på Emma och Klara från fb.
.
Två käcka bilder på Klarisen och Emmisen! :D
Kanske att Emma slönger in ett inlägg här senare så klicka in här lite då och då ;)
Lev livet, Emelia

advent har satt igång

Heeeeej mina vänner! Anledningen till att jag inte har skrivit här på ett tag är för att jag typ inte har haft tid när jag tänker efter och dels för att jag inte har haft något intressant att skriva om.
Så nu i alla fall. Idag kl 12 träffades laget nere på kanslit och åt mat tillsammans som tränarna hade lagat, jättemysigt!
Sen kl kvart i tre startade vår match mot Kropps, där jag satt i seketariatet. Vi vann med 28-25 och sedan fortsatte jag i seketariatet på herrarnas match som också vann, 28-23. Alltid härligt med dubbelvinst!
Imorgon är det skola igen och snart närmar sig premiären för vår musikal, och jag kan inte ens låtarna, hjäälp, men jag veeet att jag inte är ensam om det haha.
Första advent idag, vilket är såå otroligt mysigt! Gillar julen mer och mer känns det som. Puss på det!
Åh vad jag gillar denna bilden på Emma och mig (men speciellt på Emma).
Så mycket.....Hår, haha.
LOVE
.
Lev livet, Emelia

klippklipp

Hej, var ett tag sedan för min del. Tur att Emma loggar in och räddar det ;)
Gått några dagar sedan jag skrev och igår var jag hos frisören i tre timmar, pust! Klippte bort en rejäääl bit kan jag säga och gjorde även slingor. Känns konsigt med så "kort" hår även fast det är ganska långt fortfarande, haha ni förstår. Men det behövdes verkligen, ni som ser mig dagligen förstår nog haha. Vart jag än tittade så såg jag klyvna toppar, inte bra!!
Imorgon är det skola igen givetvis och idag lämnade jag äntligen in matte-hemtentan. Såå skönt att bara lämna över papprena och känna att man inte behöver ha dom längre :)
Såhär har jag sett ut innan jag klippte mig...
Tänk typ 10 cm kortare så får du dagens Emelia!
.
Lev livet, Emelia

Godnatt

Godkväll. Idag var det en rätt slapp dag. Hade jättekul på handbollsgymnasiet, älskar när vi har så kul på träningarna. Och sedan hade vi träning med laget. Det var också kul. Härligt! Så nu sitter jag med blött hår och lyssnar på go musik. Ska lägga mig så fort jag är klar med detta inlägget. På torsdag har vi match med A-flickorna, det ser jag fram emot men vi har även myskväll med klassen då på havsbadet så det krockar. Men jag hoppas vi hinner till klassen också. Synd att missa liksom. Jag är inne på Marcus gamla dator nu och har kollat igenom massa gamla grejer och jag loggade in på msn också. Hahah! Var flera år sedan sist men det var roligt, har så mycket minnen därifrån :) Så på grund av att jag har denna datorn så har jag ingen bild att lägga upp idag. Men hoppas ni mår bra och tar hand om varandra. Lev livet, Emma

silvermedaljörer

Igår var ju vi ledare för varsin Klas från olika skolor. Jag hade klass 4b från Mariedalsskolan (lite kul eftersom mb själv gått där).
Vi kom tvåa så de var jätteduktiga och nöjda, så hiiiimla gulliga. Det var så glada över att de faktiskt skulle få en silverpokal och de gjorde "stjärnan" ni vet, om vem som skulle få gå fram och hämta den, hahah.

Imorgon ska jag och Karlsson sitta i seketariatet ett antal matcher, det blir nog bra :)
Ha det gott, lev livet, Emelia

Alla barnen som deltog i gårdagens klasshandboll, årets höjdpunkt!


En ny dag!

Skolan börjar snart och vi ska ha idrott direkt nu på morgonen. Hörde att den andra samhällsklassen hade fys så förmodligen ska vi också ha det :)
Sen är det handboll vilket vi trooor att det är idag, är osäkra. Sen lunch och sist musik. Härlig fredag. Kan hända att vi kanske går på dansuppvisningen med Jossan för hon har inte sett den än, hon går ju liksom inte i skolan längre, stor flicka!;)
Efter skolan stannar jag kvar och går till hallen där vi med vårt lag ska ha klasshandboll för typ 100 små barn om de inte skojade med mig. Det kan nog bli bra :)
Nu ska jag packa ner det sista i väskan och möta upp mina kompisar och så drar vi till skolan ;)
Ha en härlig fredag mina vänner! Lev livet, Emelia

En bild från förra gången vi hade klasshandboll.


On our way

Hej! Som ni kanske förstår är vi nu påväg till Uddevalla för att kolla på en dansföreställning. Vi ser fram emot det mycket och hoppas att det är en bra föreställning :)
Här är vi i bussen


20111116

Hej kompisar!
Förut i skolan på Öppet Hus gick det bra och vi berättade för några hur vi brukar träna och så fick de som ville skriva på en lapp om de ville vara med och träna någon gång. Det blev en del, flest på handboll ;) Nu har jag slagit mig ner i soffan och tittar runt bland bilder idag också, så här kommer en fet bildbomb. Ha det bra hajjj!
Lovisas konfirmation
Rom 2011
Rom 2011
Rom 2011
Rom 2011
Kristianstad
heheee
Emma som tärna i Luciatåget förra året
Helsingborg
Helsingborg
Sommar
Turkiet
Handbolls VM
Skolavslutningen
Ett sommarjobb med Lisa, sälja GT (i regn och rusk)
Nästan likadan efter sju år...
.
Lev livet, Emelia

-

Godmorgon sötisar!
Har precis vaknat och ska vara i skolan kl 11 för att stå på Öppet Hus för handbollsgymnasiet, fast bara i en timme. Jag och Emma! Idag är det premiär för esteternas uppvisning så lycka till :)
Igår var jag och några till ju som sagt på den senaste Twilightfilmen Breaking Dawn, och den var jättevacker. Jag är inget stort fan av Twilight och Edward och alla dom där haha, men Emma är.

Ikväll är det träning och imorgon i skolan ska vi åka iväg till Uddevalla för och se en teater, typ första gången vi gör det haha.
Förresten, igår testade jag zumbaskivan ni vet, och ja, det var jätteroligt men jag får erkänna att jag mest satt i soffan och tittade och försökte lära in stegen utan att prova hehe.
Ni får ha en fin onsdag. Lev livet, Emelia

Lilla söta
Emelie igår ;)


mys

Sitter och kör en tävling i skolan med mitt läppsyl, rätt så roligt faktiskt. Inatt är det bio som gäller, TWILIGHT! kommer nog bli bra, vi ses. Lev livet, Emelia

Förresten jag och Lödde vann på tävlingen trots att Lollo var "mästaren". Hehehe


-

Jag önskar er en god natt och jag hoppas ni tar åt er. Hörs imorgon! PUSS
Lev livet, Emelia


Namnsdag

Idag har jag halv-namnsdag, namnet Emelia finns ju inte i kalendern så vi tar på Emilia istället :)
Fick precis en liten present, tre par LHK-strumpor. Vääldigt användbart i och med att vi måste ha just de strumporna på alla träningar. Har ju faktiskt skrivit på ett kontrakt, haha.
Imorgon har vi inställt matte så slutar runt två och sen får vi se vad som händer.

Kanske att jag kan prova på zumba-dvd:n en liten snabbis senare.
Ha det ta och sov så gott inatt, lev livet Emelia.


Design Sofia Björk | fotografy.blogg.se