2012-02-29

Ja det är inte ofta detta händer, men coolt är det. Kanske att man skulle göra något speciellt bara för det, får se ;)
Lev livet, Emelia


Home is wherever i'm with you

.
Ännu en skoldag gjord. Nu, promenad.
Lev livet, Emelia

.

Kanooooners att Danny gick vidare men vad gör egentligen Dynazty eller vad de nu hette i andra chansen..dåliga (jag blir alltid såhär sur haha, rockmusik går alltid till final).
Säger bara staaackars Charlotte Perrelli, tyckte att den låten var go.
Men men, man går inte vidare bara för att man lagt ner miljoner på scenutséende och kläder och allt...
Jaja, favoriterna i finalen lär väl bli Danny och Loreen! Galet bra!
Puss, Emelia


Wow

Hur bra var inte Danny pöjken då!?!?
Lev livet, Emelia


Något så vackert..

Idag blev det Göteborg igen haha. Jag bestämde mig på fem minuter och gjorde ordning mig på en kvart, det är helt sjukt för mig, faktiskt.
Jag som brukar gå upp hela två timmar innan skolan börjar ;) haha inte normalt, i know!
Fick köpt en del goa saker också.
När jag kom hem blev det en promenad.
Måste bara berätta hur mycket jag ääälskar den stora nyheten idag.
Vi har nu en ny liten prinsessa, så underbart fiiiiint! Victoria är så otroligt vacker och Daniels tal var urgulligt!
Visst är det lite "hemskt" att det ska bli så stort och att tidningen t.o.m visar vägen från Haga slott till sjukhuset där de åkte, ganska sjukt, men det är ju något stort så ah...
Okej nu vet ni vad jag tycker om det, nu undrar jag bara vad namnet blir. Hoppas att det blir något ovanligt och som man förknippar med något fint.
Pusss&kram
Lev livet, Emelia


rubrik

gokväll!
Idag fick jag hem klänningen från Asos och den var så himlans söt!!
Sitter i soffan och har väldigt ont i huvudet. Förmodligen datorns fel (läs: mitt eget fel).
Har suttit och gjort små collage med ursnygga kläder. Så himla förväntanfull blir jag utan att veta varför haha...
Ni får meddela er om ni vill se dom. Kanske att jag visar dom nästa gång jag startar datorn hehe.
Halva lovet har gått, känns lite tråkigt. Men istället kanske man ska säga att vi har hela fyra dagar kvar innan vi återigen ska sätta oss i skolbänkarna. Man kan hinna mycket på fyra dagar hörrni trots att det känns som om det går skitfort...
Ska faktiskt gå och göra mig en smoothie och förresten, idag började ju fastan så en smoothie kommer sitta grant istället för något annat smått och gått.
Ha det underbart mina kompisar.


.Duärvacker.
.
Lev livet, Emelia

Göteborg!

Hej! Ligger mycket nöjd i soffan hos Jönssons efter ett underbart dygn :) det är så att Alice och Sarina passar huset här. Dygnet började med en mysig tjejmiddag igår, senare kom Samuel och vi hade så galet roligt! Skrattade så jag trodde jag skulle dö då alla var så galet övertrötta. Sen natt blev tidig morgon för vi skulle iväg till Göteborg. Vi var 7 tjejer som alla var shopping sugna, ni kan ju tänka hur det var. Var en riktigt mysig dag, verkligen :) sedan åkte jag med hem till Jönssons igen och efter en bra kväll så har vi alla lagt oss för att sova. Trötta som bara den efter dagens springande. imorgon har vi bestämt att vi ska sova ut och ta dagen som den kommer, härligt :) nu ska Håkan få spela i öronen ett tag till innan jag somnar. Ha det fint vänner. Lev livet, Emma


.

Ååhh hade skrivit ett jättelångt inlägg men så försvann det, hittar det i alla fall inte. Men det jag skrev var att idag har Emma, Alice, Klara, Sofia, Rebecca och jag varit iväg i Göteborg hela dagen.
Supersupermysigt!
Nu är vi på väg hem. Lägger inte upp några bilder för appen pallar som sagt inte det. Vi hörs!
Lev livet, Emelia


'

Vad som händer denna dag får ni reda på senare! PUSS
Lev livet, Emelia


Kock-Emelia

Har precis gjort pastagratäng..helt själv. La i lite broccoli också. Gjorde sallad till för jag la i lite skinka :)
Sitter och äter detta nu och det är starkt (pepprade och pepprade och pepprade) men detta är inte sista gången jag lagar mat ;)
Eftersom jag skriver från appen så blir det tyvärr inga bilder på maten.
Nu är det lov och det firas med fruktsallad och film tillsammans med min vän ikväll.
Lev livet, Emelia


Resultatet ;)

Häääär kommer äntligen vad det var jag grejade med en dag. Skulle egentligen kommit upp efter detta inlägget men appen var ju lite envis så nu kommer det i alla fall :)
.
Gott att äntligen fått gjort det. Har tänkt på det så länge men nu är det gjort :D
Puss, Emelia

Februari 15

Sitter på engleskan och efter detta drar jag och några vänner ner på stan och ska på After School ;) låter coolt ellerhur...haha
Ska bli gott för jag är redan hungrig. Känns som att jag alltid är det. Torsdag imorgon och då slutar vi tidigt, inställd svenska. Fredag, studiedag och sen LOV, underbart!
.
Lev livet, Emelia

.

Hur kan man inte älska dessa bilder?
Favoritbilden!
.
Lev livet, Emelia

<3

Fick ju en kommentar av Emma om att hon ville se klänningen som jag beställde, så för din skull :)
Från asos.com alltså.
Sen att modellerna alltid är så jäkla söta är ju en annan grej...
.
Imorgon, onsdag, tycker jag att ni som brukar vara hungriga efter skolan ska dra er ner till Café Kungsgatan för där är det nämligen After School där det bjuds på hamburgare, kynglingklubbor, klyftpotatis m.m. och det finns även vegetariskt alternativ. Så kom dit! :)
.
Som Emma skrev i förra inlägget, så är det sista veckan i denna skolan. Känns lite tråkigt men ändå spännande, vill bara se hur den nya skolan ser ut. Alla som varit där säger att den är modern och jättefin så jag får ju tro på dom ;)
.
GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!
.
Lev livet, Emelia

familjedag

Hej! Dagen började med ett sms där jag fick reda på att lektionerna fram till 14.00 var inställda. Lycka! Eftersom jag är förkyld så skulle jag inte vara med på handbollen så jag fick inställt sista lektionen också. Så istället för skola passade jag på att umgås med min mamma. Vi gjorde ärenden på stan, lagade mat osv. Hämtade bland annat ut ett paket från h&m med massa sommarkläder som jag ska ha när vi åker till Mallorca. Längtar så jag tror jag dör. När pappa kom hem åkte vi ut och övningskörde, det var första gången jag gjorde det med pappa och det gick kanon! 
Emelia påminde mig idag om att det är sista veckan vi går i Gullmarsgymnasiet denna veckan, helt sjukt! För efter lovet flyttar vi ju till den nya skolan men det känns riktigt kul faktiskt :) Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt, Emma

Design Sofia Björk | fotografy.blogg.se